4.20.2007

komende weken is mijn werk op diverse plekken te bewonderen en bezichtigen:

19 april t/m 26 mei
Holland expositie
Nobelles
Lijnmarkt 29
Utrecht


verschillende vormgevers geven hun visie op het thema Holland
o.a. ook werk te zien van: Martijn Verkade, Hester Zagt, Machteld van Joolingen, Danielle Smits

zondag 22 april
Mode Marche
Nai - Rotterdam

Sample sale, stock - en stoffen verkoop van diverse Nederlandse mode en accessoire ontwerpers.
Er doen veel verschillende ontwerpers mee, niet alleen leuk om een goedkoop jurkje op de kop te tikken, maar ook om de ontwerpers eens te ontmoeten! De meeste ontwerpers staan zelf in de stand. Ik zal een aantal unieke kettingen verkopen die nooit in productie zijn genomen en kleine partijen restanten van diverse opdrachten.

27 t/m 29 april
Present Dutch Design
Haus der Kunst - München

Met een groep van 24 Nederlandse vormgevers presenteren en verkopen we ons werk in het gerenommeerde Haus der Kunst. Ik ben zeer benieuwd hoe mijn 'Dutch design' in Duitsland wordt ontvangen, het is de eerste keer dat ik zo met mijn werk in het buitenland te zien ben!

4.17.2007

fijn werk


bij opdrachten als deze vind ik mijn vak weer heerlijk en realiseer ik me dat met mijn handen werken veel voldoening geeft, zeker als er iets moois uit voort komt.
binnenkort foto's van het eindresultaat!

4.04.2007

old school mechanica

Ik krijg net een heerlijk pakketje binnen met oude mechanische horloges, die weer verwerkt kunnen worden tot nieuwe kettingen. Het is zo een verfijnde techniek, hoe die radartjes in elkaar haken en onzichtbaar worden verstopt achter een uurplaatje, terwijl het binnenwerk eigenlijk het mooiste is...

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen