10.23.2006

art wear pilot store

Mijn werk is 28, 29 okt. en 4, 5 nov. te zien op de Art Wear Pilot store #2 in Pakhuis Wilhemina te Amsterdam.

Het is een expo/ winkel van 'kunst om te dragen' van Nederlandse vormgevers die werken in een grensgebied van kunst en mode. Er zullen diverse objecten te zien zijn als kragen, schoenen, tassen, sieraden, accessoires en andere draagbare ontwerpen.

Naast mijn werk is er ook werk te zien van: Brigit Damen, Marjolein Hessels, Rianne de Witte, Bep Kosse, Luis A Costa, Vanderbos, Hester Vlamings, Rozemarijn van der Molen, Mirjam Nuver, 2m-Use, Mari Timmermans, Cassandra Hernandez Velez.
voor informatie check de website: www.artwear-amsterdam.nl

10.22.2006

10.21.2006

Ruhr gebied

Zollverein Kokerei

Zollverein Kokerei

Bethan Huws - Good - 2003
Ron Mueck - Man in Blankets - 2000
Als docent van de de WDKA ging ik dit jaar weer mee met de propedeuse excursie. Een week vol musea bezoek en kunst kijken. Elke keer weer verbazingwekkend hoeveel goede musea het Ruhr gebied bezit. Maar niet alleen de musea zijn mooi, ook de roestige resten van de Cokes fabriek, het zwijgende verleden van het Ruhr gebied, is prachtig om te zien.

10.12.2006

stedelijk museum Amsterdam

10.05.2006

zhvp 2006

de zuidhollandse vormgeversprijs is een prijs die elk jaar uitgereikt wordt aan de beste afstuderenden der creatieven in Zuid-Holland.
Nu willen ze dit jaar een flashback houden op de afgelopen 5 jaar en de winnaars. Dus werd ook ik gevraagd om oud werk op te trommelen en met nieuw werk op te sturen. Maar jeetje waar ligt al dat werk uit 2001?! Zo een zoektocht brengt toch weer veel oud werk boven water, waarin je gelijk je eigen ontwikkeling en zoektocht ziet weerspiegelt.
In deze cd-afstruin-actie naar goed beeldmateriaal van mijn afstuderen kwam ik ook deze foto tegen. Ooit gemaakt als idee voor op een poster, nooit gebruikt, maar hij blijft me boeien.

10.04.2006

universneeuwkettingen

Ik vond deze advertentie in de AH bij mij om de hoek. Wat kan taal mooi zijn.

About Me

I love nice stuff is een atelierverkoop in Rotterdam. Diverse ontwerpers doen mee en verkopen unieke stuks, samples en collectiestukken. Zo worden er o.a. kleding, sieraden, boeken, illustraties en agenda’s verkocht. Alle producten worden op kleinschalige wijze in eigen beheer gemaakt en hebben daarom allen een uniek karakter. Dit jaar vind I love nice stuff voor de tweede maal plaats op 21 en 29 november en 3, 12 en 19 december op twee verschillende locaties, Hoogstraat 8a en Zaagmolenkade 170 te Rotterdam. Deelnemers 2009 Fashion: Mietze B / Monique Poolmans / Steven Van Vliet / Web&Eve Jewellery: Charlotte Wooning / Hester Zagt / Martine Viergever Bags: Marielle Wichards / Soot & Ko Books: Marjolein Delhaas / Onomatopee Print: Anne Berger / Denise Van Leeuwen